Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ενημέρωση για Ένωση Γονέων Δήμου Θέρμης

Σας ενημερώνουμε ότι 2 από τα μέλη του Συλλόγου, ο κος Μπακιρτζής Γιώργος και ο κος Ραπτίδης Αλέξης, μετέχουν στο προσωρινό Δ.Σ. της "Ένωσης Γονέων κ Κηδεμόνων Μαθητών κ Μαθητριών Δήμου Θέρμης". Να σημειωθεί ότι στην Ένωση Γονέων συμμετέχουν αντιπρόσωποι από τους Συλλόγους Γονέων και των 67 σχολείων του νέου (διευρυμένου) Δήμου Θέρμης. Είναι όπως καταλαβαίνετε πολύ σημαντικό το να μετέχει το Σχολείο μας στην εν λόγω Ένωση Γονέων (μετέχει με 3 αντιπροσώπους, τον κ. Μπακιρτζή, τον κ. Ραπτίδη και τον κ. Καλόγηρο) και πόσο μάλλον να έχει και μέλη στο Δ.Σ. 
Μέλημά μας είναι η όσο το δυνατόν πιο δίκαιη αντιμετώπιση του Σχολείου μας από το Δήμο Θέρμης, με ότι αυτό συνεπάγεται... Θα θέλαμε επίσης να επισημάνουμε ότι η συμμετοχή μας στην Ένωση δεν είναι αυτονόητη. Το καταφέραμε με τη δική σας συμμετοχή στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν ειδικά για αυτό το σκοπό το Δεκέμβριο που μας πέρασε. Να σκεφτείτε ότι υπάρχουν σχολεία που δεν έχουν κανένα αντιπρόσωπο ή άλλα που είναι μεγαλύτερα από το δικό μας αλλά έχουν 1 ή 2 αντιπροσώπους. 
Σας ευχαριστούμε και πάλι για τη συμμετοχή σας και να είστε σίγουροι πως θα κάνουμε ότι είναι δυνατό έτσι ώστε το σχολείο μας να βγει ωφελημένο από την παρουσία μας στην Ένωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου