Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Πρόσφατες ενέργειες του Συλλόγου

Αγαπητοί Γονείς,
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις τελευταίες ενέργειες του Συλλόγου Γονέων κ Κηδεμόνων:
1) Αγορά 28 βιβλίων για όλες τις τάξεις και ηλικίες προκειμένου να εμπλουτιστεί η Βιβλιοθήκη του Σχολείου μας. Το κόστος καλύφθηκε εξ' ολοκλήρου από το Σύλλογο.
2) Επιδότηση 4 ευρώ ανά μαθητή, στο κόστος συμμετοχής του κάθε παιδιού για την ημερήσια εκδρομή του Σχολείου μας της 28ης Μαΐου.
3) Πραγματοποίηση αναμνηστικής φωτογράφισης όλων των τάξεων και ειδική αναμνηστική φωτογράφιση της ΣΤ' τάξης. Το κόστος θα καλυφθεί εξ' ολοκλήρου από το Σύλλογο.
Μέριμνά μας είναι ο Σύλλογος να συμμετέχει και σε άλλες ενέργειες καθώς και στην αγορά παγίων του Σχολείου μας. Θυμίζουμε ότι η μοναδική πηγή εσόδων είναι οι ετήσιες συνδρομές (των 20 ή 25 ευρώ για 1 ή 2 και παραπάνω παιδιά αντίστοιχα). Μετά από την τελευταία ειδοποίηση (την 4η στη σειρά φέτος), καταφέραμε να μαζέψουμε αρκετές συνδρομές αλλά αυτή τη στιγμή υπολείπονται άλλα 45 περίπου παιδιά, οι οικογένειες των οποίων δεν έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους. Ελπίζουμε να βοηθήσετε όλοι έτσι ώστε μέχρι το τέλος της χρονιάς να μαζευτούν και οι υπόλοιπες συνδρομές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου